UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Мережа аптек "Здоровенькі були" в Україні

Мережа аптек "Здоровенькі були"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 лютого 2018

Опис компанії

Аптечна мережа «Здоровенькі були» працює на українському роздрібному ринку лікарських засобів, виробів медичного призначення, товарів для краси, здоров`я та активного способу життя.

Приципи якими керується мережа у своїй роботі :

Якість, що забезпечується перш за все високим вимогам аптеки щодо зберігання медикаментів, моніторингом ринку, оперативним врахування зауважень державних служб, що здійснюють нагляд над продавцями та виробниками ліків.

Асортимент, який підтримується на достатньо широкому рівні, щоб задовільняти попит з врахуванням сезонних захворювань та епідеміологічних ситуацій. Гарантована можливість сформувати відтерміноване замовлення практично на будь-який препарат, що дозволений для реалізації на території України.

Довіра, яка базується на відсутності бажання та мотивації продажів неякісних, заборонених або протермінованих ліків. Співпраці з постачальниками, що не мають стосунку до контрафактної або сумнівної продукції.

Обслуговування, яке поєднує переваги індивідуального спілкування клієнта з фаховим персоналом та оперативність сучасних інформаційних систем.

Вакансії в Мережа аптек "Здоровенькі були"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору