UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Metro Cash & Carry Ukraine в Києві

Metro Cash & Carry Ukraine

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

Metro Cash & Carry почала свій розвиток в Україні у 2003 році з відкриття першого центру оптової торгівлі у Києві. З того часу інвестиції компанії у розвиток перевищують 476 млн. євро, а кількість робочих місць для українців, створених у 26 класичних магазинах METRO, двох "METRO базах" та головному офісі у Києві, нараховує 7 000.



"МЕТРО Кеш енд Кері Україна" співпрацює з понад 1 300 українськими та міжнародними компаніями. 90% товарів мережа закуповує в українських виробників, дистриб'юторів та імпортерів. Класичні оптові магазини компанії пропонують асортимент з близько 29 000 найменувань продовольчої та непродовольчої продукції.Торгівельна площа класичних магазинів складає – 8 000-10 000 кв. м., а загальна площа будівлі – до 16 000 кв. м.



Кожний торговий центр пропонує безкоштовну парковку до 900 місць. Кожна "METRO база" на площі до 2 000 кв. м. пропонує понад 2 000 найменувань товарів. Ассортимент центру оптової торгівлі переважно складається з продовольчих товарів тривалого строку зберігання. Магазини Cash & Carry відкриті виключно для бізнес-покупців, тобто для юридичних осіб та приватних підприємців.

Показати контакти

Вакансії в Metro Cash & Carry Ukraine


Часто шукають

↑ Вгору