UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Міжнародний центр з працевлаштування ILC в Києві

Міжнародний центр з працевлаштування ILC

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 8 серпня 2011

Опис компанії

Міжнародний центр з працевлаштування (ILC) є кадровою агенцією з офісами в містах Київ, Україна та Саскатун, Канада. За 11 років компанія успішно працевлаштували понад 5000 спеціалістів за кордоном, налагодила співпрацю з 400 компаніями в Канаді, Швеції, Великобританії, Італії, Ірландії та Німеччині. ILC пропонує вакансії провідних компаній-роботодавців у сферах металообробки, будівництва, сільського господарства, нафто- та газовидобувна промисловості, транспортних перевезень, готельно-ресторанного бізнесу та в м'ясопереробній галузі. Послугами ILC можуть скористатись спеціалісти з України, Ірландії, країн східної Європи та пострадянських країн.


Компанія ILC надає своїм клієнтам повний спектр послуг з працевлаштування за кордоном та імміграції: від консультацій про перші кроки працевлаштування за кордоном до підтримки під час адаптації в новій країні. Для роботодавців Компанія ILC надає послуги з пошуку та підбору кваліфікованих спеціалістів з України, Ірландії, країн східної Європи та пострадянських країн, організовує проведення професійного тестування та забезпечує підтримку під час адаптації працівників на новому робочому місці.

Місія ILC Ми пропонуємо кадрові рішення компаніям та можливість покращити своє життя людям шляхом індивідуального підходу, забезпечення якісного сервісу, надання широкого спектру послуг та прозорого ведення нашого бізнесу. Ми працюємо над вдосконаленням наших послуг через розвиток самої компанії, робочого процесу та нових ринків. Ми цінуємо довіру наших клієнтів до нашої компанії та робимо вклад у побудову тривалих взаємовідносин із кандидатами, роботодавцями та партнерами. Ми розуміємо, що саме ці люди є основою нашого бізнесу.

Показати контакти

Вакансії в Міжнародний центр з працевлаштування ILC

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору