UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в OOO Фея мандрів в Україні

OOO Фея мандрів

 Заблокована Перевірено
На сайті з 10 вересня 2014

Опис компанії

Туристична компанія «Фея Мандрів» вітає вас!

Як часто ми хочемо опинитись в іншій країні, відпочити від буденного ритму життя, сірості, шуму та нестабільної погоди. А, погодьтесь, достатньо було б тільки помаху чарівної палочки і ви на чарівному острові седед океану! Або на вершині чарівної гори, з безліччю водоспадів, архітектурних пам’яток, старовнинних храмів, екзотичних тварин та романтичних запахів східних прянощів!

… Уявили себе там? Туристична фірма «Фея Мандрів» з радістю пропонує вам реалізувти ваші мрії! Ми охоче підберемо відповідний до вашого бажання маршрут, сплануємо поїздку і відпочинок таким чином, щоб ви отримали максимальне задоволення та незабутні враження!

Серед країн для відпочинку ми пропонуємо як подорож по загадковому Сходу — Єгипет, Турція, Анталія, Індія, Туніс та інші. Мало хто залишається байдужим після відвідин цих країн з їх давньою культурою, старовинними обрядами, вишуканими яскравими вбраннями та загадковим блиском в очах.

Також пропонуємо відвідати країни «старої Європи» — Італію, Францію, Бельгію, Німеччину, Астрію та інші. Традиції, побут, культура та світогляд людей формувались роками. Там творили найвідоміші митці світу, жили харизматичні культурні діячі та політики, народжувались новаторські ідеї. Після відвідин Сходу, європейська частина континенту — це саме, що вам сподобається.

Якщо ж не бажаєте довго їхати, то можемо запропонувати туристичні мандрівки нашої чарівною Україною — колискою давної трипільської культури, життєдайною землею з родючими ґрунтами, могутніми фортецями і славною історією. Львів, Київ, Херсонес, Севастополь, Одеса та багато інших міст радо поділяться своїми таємницями з вами! Приємного відпочинку!


Показати контакти

Вакансії в OOO Фея мандрів

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору