UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ООО ПЛАГІАТ в Львові

ООО ПЛАГІАТ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 лютого 2018

Опис компанії

Компанія Plagiat.pl має діючі представництва у 12 країнах, а клієнтська мережа нараховує більше 350 університетів у всьому світі. Що ж до переваг нашої пропозиції, то ми пропонуємо клієнтам не лише Антиплагіатне програмне забезпечення, але й процедури боротьби з плагіатом виведені на протязі 15-річного досвіду роботи та тренінги щодо коректного та ефективного користування системою, на основі вже перевіреного досвіду польських і німецьких університетів.

Антиплагіатне програмне забезпечення не потребує встановлення додаткових програм, для доступу потрібен лише комп’ютер та Інтернет. Програму також можливо інсталювати на сервері університету, що дозволяє тримати документи в оригінальному форматі не у нас на сервері, а в вузі, що дозволяє вузу не залежати від нас і формувати власний репозитарій.

Програма має здатність виявляти приховані символи у тексті, заміну символів кирилиці латиницею. Звіт Подібності генерується на протязі від кількох хвилин. Порівняння студентської роботи відбувається як із Інтернет-ресурсами, внутрішньою базою університету, так і з базами університетів, які уже співпрацюють із нашою компанією, при захищеності даних обох сторін.

Показати контакти

Вакансії в ООО ПЛАГІАТ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору