UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПАТ «Коростенський завод «Янтар» в Коростені

ПАТ «Коростенський завод «Янтар»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 14 серпня 2017

Опис компанії

ПАТ "Коростенський завод "Янтар" - одне з небагатьох підприємств, якому вдалося зберегти свою торгову марку, втримавшись на плаву в нелегкі часи становлення незалежності України. Секрет багаторічної стабільності підприємства дуже простий: якісна сировина, сучасне обладнання та висококваліфікована команда однодумців, які ефективно працюють заради досягнення спільної мети.

Основними напрямками діяльності нашого підприємства є:
- виготовлення лакофарбових матеріалів в самому широкому асортименті
- виготовлення лісохімічної продукції
- виробництво товарів побутової хімії

ПАТ «Коростенський завод «Янтар» - це високотехнологічне українське підприємство, виробництво якого орієнтоване на якісну продукцію та різні рівні купівельної спроможності населення. На сьогодні виробничі потужності заводу дозволяють виготовляти близько 40 тонн алкідних емалей та 15 тонн воднодисперсійних фарб за добу.

Не секрет, що кожен виробник користується своїми інструментами досягнення конкурентоспроможності. Ми ж завойовуємо ринок за рахунок підвищення ефективності виробництва, застосування новітніх технологій і сучасного обладнання, зниження виробничих витрат. Всі інноваційні, технологічні, енерго- і ресурсозберігаючі заходи впроваджуються без найменшого збитку для якості продукції; робота персоналу регламентується спеціальними планами, де розписані цілі щодо підвищення ефективності, терміни виконання, межі повноважень і міра відповідальності кожного співробітника.

ПАТ "Коростенський завод "Янтар" є діючим членом Асоціації українських виробників лакофарбової продукції.

Показати контакти

Вакансії в ПАТ «Коростенський завод «Янтар»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору