UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Pied de poule (ФОП Синиціна О.) в Ужгороді

Pied de poule (ФОП Синиціна О.)

 Заблокована Перевірено
На сайті з 16 червня 2022

Опис компанії

PIED-DE-POULE — це мережа салонів краси з висококласним обслуговуванням за доступні гроші.

РОБИМО 150 ВИДІВ ПОСЛУГ

Найкраще розуміємося на складних фарбуваннях волосся, таких як "вихід з чорного" і Airtouch, а також робимо ідеальний манікюр.

  • Виправляємо невдалі фарбування, робимо це щодня.
  • Відновлюємо волосся, за допомогою 10 видів лікувань та доглядів.
  • Готуємо до заходів.
  • Кардинально змінюємо образ, або допрацьовуємо вже існуючий, підкреслюючи вашу привабливість.
  • Допомагаємо підтримувати вашу красу та доглянутість.
  • Робимо так, щоб ви відчували себе впевнено та привабливо.

Засновники PIED-DE-POULE

Анна та Єгор вже більше 14 років вивчають на практиці кожен етап роботи салонів краси та впроваджують усі останні технології управління та IT.

Вони супроводжують вас на кожному етапі запуску проекту, наймуть і навчать команду, а також налагодять усі бізнес-процеси.


Наші фішки та особливості

- Ми використовуємо медичну стерилізацію – автоклави IS YESON – тому наші гості не хвилюються за безпеку будучи нашим клієнтом.

- Використовуємо сучасне обладнання, наприклад фени Dyson, які не пошкоджують волосся під час укладок та зберігають природний блиск.

- Ми створили внутрішню школу, де навчаємо високим стандартам сервісу та надання послуг. Це означає, що обираючи салони нашої мережі ви можете бути впевненими, що потрапите до рук справжнього професіонала, оскільки вони володіють усіма новими техніками стрижок, манікюру та макіяжу.

- Завжди відстежуємо всі новинки і обираємо з них тільки ту косметику, яка справді дає результат і варта вашої уваги - ви можете покластися на нас, підбираючи домашній догляд.

- Наше завдання - не просто виконати послугу, а й підказати, що буде найкращим варіантом саме для вас, враховуючи всі індивідуальні особливості та переваги у стилі. Ви зі спокоєм можете довіряти кардинальні зміни нашим майстрам.

- Намагаємось надавати висококласний сервіс, тому у нас є відділ якості, до якого ви можете звернутися з будь-яким зауваженням або пропозицією і керівництво відразу вирішить вашу ситуацію.

Показати контакти

Вакансії в Pied de poule (ФОП Синиціна О.)

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору