UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Pike Group s.r.o. в Україні

Pike Group s.r.o.

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 14 листопада 2023

Опис компанії

МИ ПРАЦЮЄМО НА РИНКУ З 1999 РОКУ. Основою компанії є перш за все традиції якісної та чесної роботи для своїх клієнтів. Клієнти люблять повертатися до нас, тому що ми пропонуємо якісні, швидкі та гнучкі рішення. За ці роки досвіду через компанію пройшли десятки тисяч претендентів, тому ми спираємося на багатий і якісний досвід.

Компанія PIKE GROUP не тільки орієнтується на робочу силу з внутрішнього ринку праці, а й намагається надати своїм клієнтам якісний персонал з інших національних напрямків. Через нашу компанію вже пройшли працівники зі Словаччини, Польщі, Угорщини, Болгарії, України, Монголії, Індії, Таїланду, Непалу, В'єтнаму та ін., і відповідно до вимог користувача ми можемо реалізувати його ідеї за короткий термін. час. Працівники з далеких або екзотичних країн потребують усіх необхідних віз або довгострокового перебування, а їх працевлаштування суворо відповідає чеським законам.

За кожною групою співробітників закріплюється координатор, який цілодобово контролює їх працівників у центрі. Перевіряє надходження на кожну зміну та негайно вирішує будь-які ускладнення, які можуть виникнути. На кожні 50 осіб ми виділяємо одного координатора, щоб він міг повністю присвятити себе закріпленим працівникам.

Для громадян, у яких виникає мовний бар’єр, ми надаємо перекладача для кожної групи працівників, щоб подолати мовний бар’єр у кожну з передбачених змін.

Вакансії в Pike Group s.r.o.


Часто шукають

↑ Вгору