UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПП «Білоцерківська агропромислова група» в Полтаві

ПП «Білоцерківська агропромислова група»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 9 лютого 2016

Опис компанії

ПП «Білоцерківська агропромислова група» − провідний виробник натуральних, високоякісних, екологічно чистих молочних продуктів, що здобули визнання споживача в Полтавському регіоні та на більшості території України. Всі ці досягнення стали можливими завдяки впровадженню на підприємстві сучасних систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, у відповідності до стандартів ДСТУ ISO 9001:2009 та ДСТУ 4161−2003 (НАССР).

Продукція виробляється на сучасному європейському обладнанні провідних компаній Німеччини, Швеції, Швейцарії. Особлива увага приділяється ретельному контролю відповідності продукції, на всіх етапах виробництва за принципом «від поля — до столу». Підприємство постійно спрямовує інвестиції на вдосконалення процесу виробництва, покращення мобільності та безпечності умов доставки нашої продукції.

Перспективу своєї діяльності вбачаємо у створенні сучасного комплексу із виробництва повного спектру високоякісних, екологічно чистих продуктів харчування з оптимізованим співвідношенням ціни та якості для задоволення смаків найвибагливішого споживача.

Запорукою успіху та стабільності підприємства є колектив фахівців — однодумців, що своєю кропіткою щоденною працею забезпечують чесну якість — справжній смак нашої продукції.

Показати контакти

Вакансії в ПП «Білоцерківська агропромислова група»


Часто шукають

↑ Вгору