UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ПРАТ "ФУНДАМЕНТ" в Києві

ПРАТ "ФУНДАМЕНТ"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 жовтня 2010

Опис компанії

Приватне акціонерне товариство фірма "Фундамент", скорочена назва ПрАТ ‘’Фундамент’’, – підприємство (утворене у грудні 1969 року, наказ Мінмонтажспецбуду України від 09.12.1969р. № 400, ліцензія АГ №576343 від 29.04.2011 ) з понад 40-річним досвідом виконання будівельних робіт: від аналізу проектної документації до улаштування фундаментів з усіх видів паль, спорудження протизсувних стінок, протифільтраційних завіс, проведення інжинірингових і з 2012р. загально-будівельних робіт. На підприємстві впроваджена система управління якістю та отримано Сертифікат міжнародного стандарту ISO 9001-2000 та ДСТУ ISO 9001-2001.

Підприємство активно співпрацює з Держбудом України з питань розробки ДБН та доповнень до них, з науково-дослідними й проектними установами України(НДІБК, «Київпроект»), а також з визнаними світовими виробниками будівельної техніки Liebherr, Bauer, Casagrande, Putzmeister та іншими. Все це дає змогу підприємству вистояти і утримувати провідні позиції в будівництві.

Підприємством зведено понад 80% пальових фундаментів під житлові будинки на ж/масивах Києва, Осокорки, Позняки, Харківський, Троєщина, Оболонь, Кадетський гай, Ново-Біличи, в центральній частині міста вулицях Білоруській, Б.Хмельницького, Тургенівській, Герцена, Межигірській, б-ру Шевченка, 40-річчя жовтня, Бессарабський квартал, П.Мирного та ін., під споруди промислового, соціально-культурного та побутового призначення, які будувалися або реконструювалися в м. Києві починаючи з 1970-х р., серед таких будівля міністерства інфраструктури України, Будинок торгівлі, Український дім, Національний банк України, Промінвестбанк, Палац «Україна», споруди музейного комплексу Великої Вітчизняної війни, НСК «Олімпійський» на всіх етапах його реконструкції включаючи EURO-2012, Національний оперний театр ім. Т.Г. Шевченка, готелі «Салют», «Київ», «Спорт», «Русь», «Інтерконтиненталь», учбові і медичні заклади, виробничі потужності заводів «Арсенал», «Радіоприлад», ім. Малишева в Харкові, хімкомбінати в Рівному і Черкасах та ін.

На будівельному ринку України підприємство займає одне з провідних місць по технічному забезпеченню, обсягах і якості виконуваних робіт.

Показати контакти

Вакансії в ПРАТ "ФУНДАМЕНТ"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору