UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Premium Visa в Україні

Premium Visa

 ЗаблокованаАгентство Перевірено
На сайті з 24 липня 2019

Опис компанії

Premium Visa - це 7 років успішного працевлаштування за кордоном, супроводі в еміграції та туризмі.

Довгий період часу ми працюємо над тим, щоб ви мали можливість відкривати для себе нові країни, отримувати гідну заробітню плату. Окрім Європейських країн, ми даємо людям унікальні можливості працевлаштування та еміграції в Сполучені Штати Америки, Канаду і навіть Австралію.
Часто нас питають: “Чим ви відрізняєтесь від інших?” .
По-перше, ми не працюємо з посередниками. Перед тим як запропонувати вам вакансію, наша команда виїжджає на об’єкт, оцінює умови і безпеку праці, шукає вам житло з належними умовами проживання і оптимальною ціною та підбирає вам комфортний транспорт для доїзду до місця роботи. Тому ми можемо максимально чітко і гарантовано описати вам умови, які на вас чекають.
По-друге, ми маємо власні будівельні компанії у Європі, які займаються внутрішніми роботами. А це дає вам наступні переваги: повний соціальний пакет на весь період роботи, захищеність, якісний робочий одяг та найсучасніше обладнання для роботи. І найголовніше - висока заробітня плата, яку ви гарантовано отримаєте за свої старання.
По-третє, все робиться згідно законодавства. Не важливо, чи це працевлаштування, чи еміграція, чи громадянство, наша команда юристів дбає щоби ви завжди знаходились в правовому полі і у вас не виникало жодних проблем.

Показати контакти

Вакансії в Premium Visa

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору