UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в SAHAR в Дніпрі

SAHAR

 Заблокована Перевірено
На сайті з 13 березня 2016

Опис компанії

Компанія SAHAR - це сучасна студія натяжних стель та світла в м. Дніпро, заснована в 2014 році. Основним напрямом роботи компанії SAHAR є виробництво і монтаж натяжних стель та освітлення. На сьогоднішній день ми пропонуємо найбільший вибір сучасних, технологічних профільних систем та світлових рішень для натяжних стельових конструкцій; дизайнерські люстри, електрокарнізи і текстиль, управління світлом і гардинами, система Розумний будинок.

Продукція і послуги компанії SAHAR мають попит, завдяки використовуванню матеріалів провідних світових виробників, які повністю відповідають стандартам якості та безпеки, відмінно організованій системі роботи, прекрасній команді висококласних фахівців і цілком доступним цінам.

Співробітники фірми постійно підвищують і підтверджують свою кваліфікацію за допомогою відвідування різноманітних тренінгів з семінарами та використанню в роботі новітніх, передових розробок. Їм під силу впоратися з найскладнішими проектами і технологіями монтажу, бездоганно і в найкоротші терміни. Майстерність та досвід дозволяють нам втілити у життя будь-який дизайнерський задум незалежно від рівня складності.

За роки роботи, компанія SAHAR навчилася точно визначати ключові потреби будь-якого замовника, рівень і якість обслуговування, оптимальну цінову політику. Ми працюємо лише з нешкідливими здоров’ю, екологічними матеріалами і технологіями, надаємо клієнтові відмінний набір послуг, намагаємося бути завжди на крок попереду конкурентів за якістю і можливостям, пропонуємо гнучку систему  оплати.

Показати контакти

Вакансії в SAHAR


Часто шукають

↑ Вгору