UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Сеть супермаркетов "Строитель" в Рубіжному (Луганська обл.)

Сеть супермаркетов "Строитель"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 7 травня 2021

Опис компанії

Мережа будівельних супермаркетів «Строитель» — не просто ще один будівельний магазин, це — команда! Команда, яка створює для своїх покупців, клієнтів, партнерів максимально комфортні умови співпраці.
На сьогоднішній момент в мережу входять 5 будівельних супермаркетів, розташованих в найбільших містах Луганської області: Рубіжне, Кремінна, Лисичанськ, Сватове. Готується до відкриття шостий супермаркет в Сєвєродонецьку.
Кожен день ми вчимося новому, аналізуємо і виправляємо свої помилки, впроваджуємо передові технології організації торгівлі і ведення бізнесу.

У центрі нашої уваги — наш покупець, усі сподівання якого ми повинні виправдати, задовольнити всі його бажання і запити.
Наші продавці здатні дати повні консультації, адже ми розробляємо для цього всі необхідні інформаційні матеріали, направляємо наших працівників на навчання, організовуємо виїзди на заводи-виробники, щоб на власному досвіді побачити, як робиться те, що ми пропонуємо своїм покупцям.

Мережа «Строитель» володіє всією необхідною інфраструктурою, а площа торгово-складських приміщень складає більше 10 000 кв.м.

Показати контакти

Вакансії в Сеть супермаркетов "Строитель"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору