UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Синтез Груп в Києві

Синтез Груп

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 серпня 2021

Опис компанії

СИНТЕЗ ГРУП — будівельна група компаній, яка об'єднує підприємства в сфері девелопменту та надання вузькоспеціалізованих будівельних послуг.

До групи компаній входять:

СИНТЕЗ ГРУП є девелопером проекту ЖК Гостомель Residence в мальовничому передмісті Києва біля озера та Бучанського міського парку.

ГАЛСИНТЕЗ БУД — інжинірінг, проєктування та генпідряд промислових сільського-господарських та житлових проектів.

СИНТЕЗ БУД — монолітні роботи. Будівництво залізобетонних каркасів промислових та житлових будівель в стислі строки власними спеціалізованими бригадами з використанням сучасного обладнання.

СИНТЕЗ ВІК — зовнішні інженерні мережі. Будівництво внутрішньо-майданчикових та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. Простий спосіб зробити все правильно і в строк.

СИНТЕЗ БРУК — комплекс робіт благоустрою території з ФЕМ. Застосування німецьких технологій та інноваційного обладнання забезпечують високу якість робіт та швидкість укладання тротуарної плитки — до 1000 м2 за зміну.

Ми співпрацюємо тільки з професіоналами, які мають бажання навчатись, розвиватись та досягати цілей разом із компанією. Якщо ти один з них, то давай будувати мрії разом з нами.

Показати контакти

Вакансії в Синтез Груп

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору