UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Техсервис ВЕКО в Києві

Техсервис ВЕКО

 Заблокована Перевірено
На сайті з 23 травня 2017

Опис компанії

ТОВ «Техсервіс ВЕКО і партнер ГмбХ» працює на ринку України з 1991 року. Протягом останніх двадцяти років силами нашого підприємства було розроблено та втілено в життя декілька десятків різноманітних моделей фарбувальних, сушильних і фарбувально-сушильних комплексів. Розроблено та реалізовано принципову та конструктивну схеми абразивоструминних кабін і камер.

Професійно розробляємо і виготовляємо:

Камери, кабіни та пости для фарбування і сушіння виробів;

Допоміжне обладнання - підставки, візки, підвіси та багато іншого ...

Згадане обладнання плідно використовується під час виготовлення та/або ремонту:

автомобілів, бронетехніки, залізничних вагонів, літаків, виробів оборонного комплексу, кораблів та яхт, меблів, побутових приладів;

під час виконання технологічних процесів виготовлення крил літаків АН-148;

при виготовленні автомобільних причепів та сільськогосподарського устаткування;

при виробництві меблів;

під час виготовлення металевих просторових конструкцій;

для використання в машинобудівній промисловості, та багато, багато іншого…

Фарбувально-сушильні комплекси та обладнання до них, розроблене і виготовлене нашими фахівцями, застосовуються у всіх галузях народного господарства. Розміри і технічні характеристики обладнання розробляються з урахуванням характеристик виробів, які обслуговуються, а також побажань Замовника, з можливістю установки, як в існуюче приміщення будь-якої конфігурації, так і поза приміщенням - під відкритим небом.

В своїх розробках, ми враховуємо обсяги виробництва, пропонуємо застосовувати або уніфікований фарбувально-сушильний комплекс з однією кабіною в котрій виріб і фарбується і сушиться, або окремо пост фарбування, при чому в залежності від добових потреб в фарбі, очищення відпрацьованого повітря від надлишків лакофарбових матеріалів може виконуватись за принципом «сухої» фільтрації або за допомогою «водяного» фільтру, та камеру сушки для остаточного висушування пофарбованого виробу з дотриманням технологічних вимог.

Поряд з виготовленням нового Обладнання, технічний відділ підприємства займається ремонтом і модернізацією морально застарілих і (або) таких, котрі вийшли з ладу малярних відділень, фарбувальних та інших камер, кабін і т.д. ...

Серед наших замовників є: Центральне вагоноремонтне депо в м. Тбілісі, Грузія, ДП «Укрспецвагон», ПрАТ «Донецьксталь», ДП КіАЗ «Авіант», ВАТ «Дизельний завод», ТОВ «Черкаситехномаш», ТОВ «Браун», ДП «Антонов» філія «Серійний завод «Антонов», ТОВ «Авіакомпанія «ХОРС» , ТОВ «ЮА-Тек», УДЦЗРП «Укррефтранс», ТОВ «Аполло», ТОВ «Рамус», ДП «СхідГЗК», ВАТ «Інститут транспорту нафти», Київський Національний університет внутрішніх справ України, Науково-технічне товариство «Технотрон», НВП «Герда», ДП МОУ 45-й Експериментальний Механічний Завод, ТОВ «Гарант-Автобізнес», ДП «Дарницький ВРЗ», ДП «Укроборонсервіс», ДП «Завод 410 ЦА», ДП «Міжнародний Аеропорт «Бориспіль» і ще багато-багато інших суб’єктів підприємницької діяльності.

Показати контакти

Вакансії в Техсервис ВЕКО


Часто шукають

↑ Вгору