UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в "Торговий Дім "Міст Експрес" в Хмельницькому

"Торговий Дім "Міст Експрес"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 лютого 2016

Опис компанії

Meest Groupце глобальна поштово-логістична компанія, що пропонує сучасні поштові сервіси клієнтам в 12 країнах Європи і Північної Америки і в Австралії.

Міст Експрес є частиною Meest Group і є українським поштово-логістичним оператором, що понад 25 років займає лідерські позиції в форматах кур'єрської доставки, доставки в поштові відділення і поштомати.

Географія доставки Міст в Україні охоплює більше 27 тисяч населених пунктів, автопарк нараховує 1500 одиниць техніки, кількість відділень в 2015 році сягне 2,5 тисяч. Злагоджену роботу компанії забезпечує команда з 3500 професіоналів.

Клієнтами Міст Експрес в Україні є найбільш успішні локальні і міжнародні гравці ринку дистанційної і мультиканальної торгівлі: Rozetka, BonPrix, LeButique, LaModa, Next та ін.

Компанія вибудовує корпоративну культуру, опираючись на кращий світовий досвід: заохочує професійність, ініціативність і відповідальність. Працівникам запропоновано гнучку і прозору систему мотивації, участь у внутрішніх програмах кадрового резерву, постійне вдосконалення знань і навичок через модулі корпоративного навчання.

Міст Експрес є регулярним учасником національної премії «HR-Бренд». З 2015 року Meest Group виступає генеральним партнером E-Awards, головної премії для успішних учасників ринку мультиканальної торгівлі України.

Показати контакти

Вакансії в "Торговий Дім "Міст Експрес"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору