UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ «Агрофірма „Київська“ в Києві

ТОВ «Агрофірма „Київська“

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 квітня 2020

Опис компанії

Сфера діяльності: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма „Київська“ — багатопрофільне господарство, спеціалісти якого працюють як у рослинництві, так і в тваринництві. Сьогодні господарство вирощує продовольчу картоплю, пшеницю, жито, кукурудзу, сою, соняшник. При цьому в господарстві культивується близько 10 сортів картоплі німецької та голландської селекції. Вирощують також елітну картоплю, використовуючи досягнення сучасних технологій. Крім того, господарство займається розведенням порід великої рогатої худоби, переважно для виробництва молока, а саме: української чорно-рябої молочної та української червоно-рябої молочної порід.

Місія: Допомога країні у виконані плану по „продуктовому кошику“ для населення.

Успіхі, мотиваційні програми: ТОВ „Агрофірма “Київська» є провідним господарством Макарівського району Київської області. За чисельністю поголів'я та обсягом виробництва молока серед господарств району ТОВ «Агрофірма Київська» займає 1 місце. Товариство є одним з провідних виробників продовольчої картоплі в країні по якості продукту. На виробництві впроваджені сучасні європейські технології по зберіганню та сортуванню картоплі.

Переваги праці у компанії: Професійний та фінансовий зріст. Приємна психологічна атмосфера та виконання обов’язків керівників перед підлеглими.


Показати контакти

Вакансії в ТОВ «Агрофірма „Київська“

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору