UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "Акріс Груп" в Києві

ТОВ "Акріс Груп"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 22 серпня 2023

Опис компанії

Наша компанія вже довгий час працює на будівельному ринку України. Професійно займаємось проектуванням, виробництвом та монтажем металоконструкцій із нержавіючої сталі, чорного металу та скла.

Наші основні напрямки:

- перила і поручні

- огородження

- сходи всіх типів (прямі, Г -образні, П-образні, гвинтові, консольні, больцеві, хребтові, на косоурах, пожежні, технічні, для басейнів і т.д.)

- козирьки металеві, скляні, комбіновані,

- оздоблення несучих колон, порталів ліфтів, дверей, стін нержавійкою

- флагштоки вуличні

- відбійники для торгових та промислових приміщень

- меблі в стилі "loft"

- різноманітні каркаси із металу і нержавіючої сталі

- індивідуальні конструкції і вироби з металу

Наші конструкції можна зустріти в приватних будинках, багаторівневих квартирах, великих житлових комплексах, офісних, торгово-розважальних центрах, спортклубах, ресторанах та кафе, державних установах, дипломатичних центрах, автосалонах та ін.

Компанія має свій інженерно-конструкторський відділ, що дозволяє проектувати різноманітні конструкціі на різний смак і вподобання наших дорогоцінних клієнтів.

Маємо власне виробництво з устаткуванням для швидкої і якісної обробки як чорного металу так і нержавіючої сталі. Імпортний ручний професійний інструмент.

Власний автопарк.

І найгловніше це наш досвід, який дозволяє виконувати наші роботи оперативно та якісно, щоб кожен клієнт був задоволений співпрацею з нами.

Адже головне кредо компанії - клієнт повинен бути задоволений на всі 100%.

Досвід роботи компанії - 17 років. Працюємо по всій Украіні. (крім тимчасово окупованих територій і там де ідуть бойові дії)

Також наша компанія активно бере участь у закупівлі всього необхідного для наших захисників, воїнів ЗСУ. Кожен з нас своєю працею наближає нашу загальну перемогу.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "Акріс Груп"


Часто шукають

↑ Вгору