UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ АЗОВЕЛЕКТРОЗБУТ в Маріуполі

ТОВ АЗОВЕЛЕКТРОЗБУТ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 квітня 2016

Опис компанії

Підприємство «Азовелектрозбут» засноване в 1996 р
Основні види діяльності: виробництво оцинкованого посуду і садово-городнього інвентарю, реалізація господарських і побутових товарів.
Стандарти, що випускається оцинкованої продукції і садово-городнього інвентарю виходять з споживчого попиту і відповідають затвердженим ГОСТу і ТУ. Можливе виготовлення індивідуальних замовлень по кресленнях замовника. Продукція, що випускається нами продукція успішно експортується в країни ближнього і далекого зарубіжжя. Наше підприємство представляє продукцію провідних вітчизняних виробників пластмасових виробів, емальованого посуду, алюмінієвого посуду, пічного литва, ручного інструменту. Ми є єдиним генеральним дилером в Україні таких виробників, як ТОВ «Іжсталь-ТНП», ВАТ «Артинськ завод», ВАТ «Ревякінскій металопрокатний завод»,а так само великим імпортером зарубіжних підприємств з виробництва металопрокату, побутових та господарських товарів. Завдяки цьому, купуючи товар у нас, ви отримуєте якісний товар з "перших рук".
Протягом усіх цих років нашими надійними і постійними партнерами залишаються підприємства України, Росії, Азії, країн Східної та Західної Європи.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ АЗОВЕЛЕКТРОЗБУТ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору