UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ «Енсітек» в Києві

ТОВ «Енсітек»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 вересня 2023

Опис компанії

Компанія Енсітек вже понад 15 років присутня на ринку електротехнічної продукції, кабель-несучих систем і компонентів для побудови слаботочних мереж. Ми пропонуємо нашим покупцям як продукцію відомих марок, так і під нашими власними брендами:

  • ZT-NET - ця відома торгова марка, під якою ми розробляємо, випускаємо ОЕМ та продаємо телекомунікаційні 19” навісні та підлогові серверні шафи, стійки, полиці, так само різне інше обладнання. Навісні шафи під цією торговою маркою були першими – які були розроблені та зроблені в Україні на Рівненському заводі високовольтної апаратури у 2002 році.
  • STILMA – 2013 року ми створили продукт (система металевих труб для прокладання кабелю). Ми вибрали найкращі рішення, уклали договори з італійськими виробниками, а також організували власне виробництво. Наші рішення на базі цієї системи застосовуються на багатьох великих промислових об'єктах України та близького зарубіжжя. Великий асортимент та відмінне співвідношення ціна.
  • PALAZZOLI - один з лідерів європейського ринку з виробництва сполучних коробок із GRP (чистий армований склопластик) та алюмінію. Особливо можна виділити спектр продукції для вибухонебезпечних зон.
  • BAKS – польська компанія – лідер на європейському ринку з виробництва кабельних лотків. Гарантована якість, рішення для будь-яких завдань. Компанія Енсітек, неодноразово займала лідируюче місце серед українських дистриб'юторів за щорічними рейтингами компанії BAKS.
  • MARSHALL TUFFLEX – англійський виробник коробів ПРЕМІУМ якості. Покупець продукції цього виробника ніколи не зіткнеться з пожовтінням, розтріскуванням та іншими хворобами турецьких або китайських аналогів. Наша компанія є ексклюзивним офіційним дистриб'ютором в Україні компанії Marshall Tufflex.
  • GROMEX - система блискавкозахисту та заземлення, що виробляється на підприємствах Європи та власних виробничих потужностях.
  • SPELSBERG – німецький виробник з 95-річним досвідом у виробництві герметичних корпусів та коробок. Ми пропонуємо систему монтажних коробок для монолітного будівництва цього виробника. Бетон залитий, усі траси вже готові – просто затягуй кабель і став електро-настановні вироби.
  • KOPOS ELEKTRO – виробник широкого асортименту електротехнічної продукції найвищої якості з виробничими потужностями в Чехії, Україні та інших країнах.
  • ODESCABLE - ПАТ «Одеський кабельний завод «Одескабель» - відомий в Україні та за кордоном виробник силових та слаботочних кабелів. Компанія Енсітек пишається статусом офіційного дистриб'ютора та результатами роботи.
  • GERSAN – виробник інноваційної продукції, включаючи системи шинопроводів та зарядних станцій для електромобілів.
  • І багато інших...
Показати контакти

Вакансії в ТОВ «Енсітек»


Часто шукають

↑ Вгору