UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ «Максима Буд» в Києві

ТОВ «Максима Буд»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 квітня 2016

Опис компанії

Компанія "Максима Буд" – молода компанія, що динамічно розвивається на будівельному ринку України. Ми надаємо комплекс послуг у широкому діапазоні, починаючи від повного комплексу проектних робіт, у тому числі створення дизайн-проекту, до послуг з будівництва будинків під ключ, послуг з ремонту та реконструкції будівель різного призначення, монтажних робіт з інженерного забезпечення будівель, а також робіт з чистового оздоблення приміщень.

Якість наших послуг здатна задовольнити найвибагливішого замовника. У своїй діяльності ми орієнтовані на використання сучасних матеріалів та обладнання. Збудовані заміські будинки відповідають усім необхідним технічним вимогам, відрізняються надійністю і швидкими термінами зведення.

На сайті Ви знайдете портфоліо, необхідну додаткову інформацію та контактні дані, після чого зможете зручним способом зв'язатися з нами з питань. Фахівці компанії "Максима Буд" нададуть необхідні консультації, складуть план подальших робіт та візьмуться за реалізацію різноманітних проектів.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ «Максима Буд»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору