UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ Ремшляхбуд в Запоріжжі

ТОВ Ремшляхбуд

 Заблокована Перевірено
На сайті з 17 листопада 2023

Опис компанії

ТОВ «РЕМШЛЯХБУД» засновано у 1993 році з метою надання послуг у будівництві автомобільних доріг. За час існування підприємства було виконано безліч замовлень, командою спеціалістів, що постійно вдосконалюють якість виконаних робіт , використовуючи найкращі виробничі практики. ТОВ «РЕМШЛЯХБУД» має великий досвід в виконанні державних та комерційних замовлень на будівництво і реконструкцію автомобільних доріг, об’єктів культурного та соціального значення.

В розпорядженні підприємства є власна технічна база. Висока кваліфікація співробітників в сукупності із спеціалізованою дорожньо – будівельною технікою та спеціальною технікою, відомих світових виробників, дозволяє виконувати увесь спектр дорожньо – будівельних робіт за найвищими вимогами якості. Надаємо повний комплекс дорожньо-будівельних робіт: від виготовлення матеріалів до здачі об`єктів “під ключ”.

ТОВ «РЕМШЛЯХБУД» має усі необхідні дозвільні документи на виконання різних видів робіт пов’язаних із зведенням, будівництвом і проектуванням об’єктів архітектури, в тому числі будівельних і монтажних робіт, відповідно до національних ДСТУ та міжнародних стандартів якості ISO 9001:2015 .

Показати контакти

Вакансії в ТОВ Ремшляхбуд


Часто шукають

↑ Вгору