UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ Українська універсальна біржа в Полтаві

ТОВ Українська універсальна біржа

 Заблокована Перевірено
На сайті з 6 вересня 2021

Опис компанії

ТОВ "УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА" є правонаступником всіх прав та обов'язків УКРАЇНСЬКОЇ УНІВЕРСАЛЬНОЇ БІРЖІ. УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА була зареєстрована 18 листопада 1997 року з метою прийняття активної участі в ринковій трансформації економіки України та була однією із перших професійних організацій в Україні, яка почала займатися наданням повного спектру біржових послуг. УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА займала передові місця щодо об’ємів реалізованої вугільної та сільськогосподарської продукції, необробленої деревини, нафти сирої, газового конденсату та скрапленого газу.

Реорганізація (перетворення) УКРАЇНСЬКОЇ УНІВЕРСАЛЬНОЇ БІРЖІ у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА» відбулась 07.07.2021р. у зв’язку з приведенням у відповідність організаційно – правової форми Біржі до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів» № 738-IX від 19 червня 2020 р.

Основні напрямки діяльності ТОВ "УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА":

1. ТОВ «УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА» є офіційним електронним майданчиком публічних закупівель України PROZORRO (tender.uub.com.ua), який авторизований Міністерством економічного розвитку та торгівлі.

2. ТОВ «УКРАЇНСЬКА УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА» є акредитованим електронним майданчиком системи «ProZorro.Продажі» (sale.uub.com.ua) за всіма напрямками діяльності проекту: реалізація Фондом гарантування вкладів фізичних осіб активів збанкрутілих банків; продаж державного та комунального майна (об’єктів малої приватизації); продаж права оренди державного та комунального майна; продаж майна боржників в провадженні у справах про банкрутство; продаж спеціальних дозволів на користування надрами; продаж земельних ділянок та прав оренди на них тощо.

3. Проведення аукціонів з права оренди об'єктів сезонної дрібнороздрібної торгівлі та засобів пересувної дрібнороздрібної торгової мережі

4. Організація та проведення електронних аукціонів з продажу форвардних контрактів та деривативів.

5. Проведення незалежної оцінки майна та експертної грошової оцінки земельних ділянок

6. Розроблення документації із землеустрою відповідно до Закону України «Про землеустрій».

На даний момент продовжується побудова регіональної мережі філій ТОВ «УУБ». Наше товариство представлено в основних економічно розвинених регіонах України: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Полтава, Суми, Харків та маємо велику кількість представництв.

ТОВ "Українська універсальна біржа" завдяки розгалуженій сітці та мобільності має можливість надати послуги з незалежної оцінки майна, організувати та провести аукціони по продажу майна, кваліфіковано надати консультації з зазначених питань в будь-якому місті України.

В ТОВ «УУБ» працюють 12 сертифікованих спеціалістів з незалежної та експертної грошової оцінки.

ТОВ «УУБ» є членом організацій: Асоціація "Біржові та електронні майданчики", Тогово-промислова палата України.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ Українська універсальна біржа

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору