UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "УКРСПЕЦМОНОЛІТ" в Прилуках

ТОВ "УКРСПЕЦМОНОЛІТ"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 березня 2016

Опис компанії

Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрспецмоноліт" - молода будівельна компанія, яка за відносно короткий період свого існування завойовує авторитет на ринку будівельних послуг.

З цим завданням компанія справляється завдяки кваліфікованому та досвідченому інженерно – технічному персоналу, розумінням проблем, які є в сфері будівельного бізнесу в країні, вмінні підтримувати технічну та технологічну базу на рівні потреб сьогодення.

Безпека працівників їх професійний ріст, підготовка молодих кадрів ІТП, постійна робота з сучасного оснащення підприємства – це ті приорітетні завдання, які ставить перед собою керівництво компанії.

Головна мета ТОВ „Укрспецмоноліт”, яка спрямована на подальший розвиток компанії – нарощувати обсяги виконуваних робіт при відмінній якості послуг.

Проте, імідж компанії залежить не лише від бездоганного керівництва і створених для праці умов, а й від трудового колективу.

На підприємстві працює вже майже 50 співробітників, кожен з яких відповідально ставиться до своєї праці і вкладає свій внесок в загальну справу. Великий досвід, висока кваліфікація робочих і інженерів - все це дає підстави впевнено дивитися в майбутнє.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "УКРСПЕЦМОНОЛІТ"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору