UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "Верекон" в Києві

ТОВ "Верекон"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 грудня 2017

Опис компанії

ТОВ «Верекон» є спільним українсько-голландським підприємством і являє собою інноваційний проект у виробництві м'якої рулонної упаковки.

Рольова офсетна 6-ти фарбова друкарська машина «Концепта» німецької фірми «Мюллер Мартіні» дає можливість наносити високоякісне зображення на матеріали товщиною від 12 до 250 мкм. Спектр матеріалів включає в себе різні види поліпропілену, поліетилентерефталат, термозбіжні плівки ПВХ, еколін, фольгу кашировану, папір офсетний, папір етикеточний і навіть картон!

Характерна особливість даної технології друку полягає в полімеризації фарб УФ лампами при традиційній офсетній технології їх нанесення. Це дає можливість досягти якісного зображення слайдової картинки, використовуючи всього 4-ри фарби, замість загальноприйнятих 6-8-ми. Наявні переворотчики полотна дозволяють друкувати на лицьовій і зворотній сторонах матеріалу за один прогін. Для якісного друку поліпропілену і ПЕТ машина оснащена коронатором і планками зняття статики.

Максимальна ширина роля становить 520 мм і задруковки - 515 мм, що дає можливість друку менших тиражів на відміну від широкоформатних машин. Швидкість друку в залежності від матеріалу сягає 300 м/хв, що дозволяє виконати Ваше замовлення якісно і в короткий термін.

Крім стандартного методу друку роль в роль ми можемо встановлювати секцію флатовки полотна в аркуші, що дає можливість друкувати паперові бланки будь-яких форматів з точністю порізки до 0,1 мм, в т.ч. бланки з відривними купонами за допомогою вибіркової фігурної перфорації по матеріалу що забруковується, а також обкладинки для журналів з УФ лакуванням в лінію і порізкою в А3 формат, та рекламну продукцію. Додаткове сушіння не потрібно.

Одним з видів діяльності ТОВ «Верекон» є персоніфікація (direct-mail) - можливість друкувати на кожному примірнику поліграфічної продукції унікальну інформацію з наданої базі, наприклад, індивідуальний номер, штрих-код, адресу, індекс, телефон. Якщо необхідно, персоніфіковані бланки, вкладені в конверт, будуть доставлені адресатам поштою.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "Верекон"


Часто шукають

↑ Вгору