UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ "Видавничий Дім "Бліц-Інформ" в Києві

ТОВ "Видавничий Дім "Бліц-Інформ"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 березня 2018

Опис компанії

Передплатне Агентство Видавничого дому «Бліц-Інформ» створене в 1999 році. У лютому 2006 року Агентство перейменоване в Агентство передплати та доставки «Бліц-Преса». На сьогоднішній день Агентство «Бліц-Преса» є найбільшим агентством України, філії якого розміщені у всіх обласних центрах країни, а також у містах Маріуполь, Кривий Ріг, Кременчук. В Агентстві успішно трудиться більш ніж 1000 співробітників.

Основними напрямами наший діяльності є - оформлення передплати з кур'єрською доставкою на видання України і Зарубіжжя.
Багаторічний досвід роботи на ринку, надання послуг з передплати та доставки видань додає нам необхідні знання і навики для успішного ведення даного виду діяльності.

Нашими клієнтами є:
· найбільші компанії України -
«Українська автомобільна корпорація», «МТС», Фармацевтична фірма «Дарниця», Концерн «АВК», «Пако корпорація», Концерн «Стирол», «Хмельницькобленерго», «Укртатнафта», Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат, «Запорожсталь», Авдєєвський коксохімічний завод, «Сармат», пивзавод «Рогань», «Галактон» і багато інших;
· відомі банки - «Райффайзен Банк Аваль», «Промінвестбанк», «Укрсоцбанк», «ОТП Банк», «Інпромбанк», «Правекс-банк», «Дельта Банк», «Ернсте Банк».

Показати контакти

Вакансії в ТОВ "Видавничий Дім "Бліц-Інформ"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору