UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в ТОВ «Вік-Експо» в Рівному

ТОВ «Вік-Експо»

 Заблокована Перевірено
На сайті з 27 листопада 2020

Опис компанії

Автоград – це група компаній, яка вже понад 29 років працює на ринку Рівненської області.

Компанія «Вік-Експо», яка входить в склад Автограду розпочала в 1991 році. Основними сферами діяльності підприємства на той час були транспортні перевезення, торгівля та будівництво автозаправних станцій європейського типу. За 1995-2005 роки збудовано більше 50 станцій для таких мереж як “ANP”, “THK”, “Лукойл”, “SHELL”. У 2003 році компанія вийшла на автомобільний ринок регіону, відкривши перший автосалон Skoda. За кілька наступних років підприємство стало дилером брендів Audi, SEAT, FIAT, ВАЗ, Renault та Dacia. У 2009 році компанія виходить на автомобільний ринок Волинської області, відкриваючи підприємство «Луцьк-Експо» – офіційне представництво бренду Renault. В наступному році «Луцьк-Експо» отримує дилерство бренду Honda.Також у 2009 р. група компаній Автоград стає дилером Volkswagen та Honda в Рівному, у 2010 р. – відкриває BOSCH Car Service, а у 2012 р. – автоцентр Nissan.

Сьогодні Автоград на Кобзарській, 85 є офіційним дилером таких автомобільних брендів, як SKODA, Renault, Nissan, Honda, Fiat та BOSCH.

Автоцентр займає територію близько 1,3 га, із загальною площею приміщень 3353 кв.м., включаючи шість шоу-румів, де експонуються автомобілі, бокси станцій технічного обслуговування, а також майданчики з автомобілями для тест-драйвів та паркування клієнтів.

Ми пропонуємо до вашої уваги максимально повно представлені модельні ряди кожного з брендів, а також авторизовані СТО, які надають послуги гарантійного та післягарантійного обслуговування, продаж запаснихчастин та аксесуарів, послуги мийки, сервіс-мобіля і евакуатора.

Цінності працівників Автограду – любов до клієнта, чесність, відповідальність, працелюбність, розвиток.


За роки роботи Автограду на ринку автомобільної галузі тисячі клієнтів з Рівненської та інших областей скористались послугами з продажу та обслуговування автомобілів.

Більше інформації про наші автомобілі та послуги знайдіть на сайтах Honda, Skoda, Renault, Nissan, Fiat та BOSCH.

Показати контакти

Вакансії в ТОВ «Вік-Експо»

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору