UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Центр високих інформаційних технологій в Львові

Центр високих інформаційних технологій

 Заблокована Перевірено
На сайті з 11 лютого 2016

Опис компанії

Сучасний ринок високих технологій вимагає від своїх учасників більш широкого підходу до обслуговування клієнтів, що об'єднує багато галузей. На сьогоднішній день компанія "ЦВІТ" являє собою структуру з різних сегментів IT ринку і пропонує комплексні рішення для корпоративних клієнтів. Завдяки високому професіоналізму менеджерів і технічних фахівців компанія постійно впроваджує нові технології, розширює асортимент послуг, поставку комп'ютерного обладнання та мережевих рішень.

Постійне прагнення до розвитку дозволяє нам сьогодні вирішувати складні завдання. Ключем до вирішення цих завдань є довіра і повага наших клієнтів. Ми, в свою чергу, розуміючи їх потреби, пропонуємо інноваційні та економічно ефективні рішення, якісний товар, оперативний сервіс та відкритість спілкування.

Компанія “ЦВІТ” надає послуги ІТ аутсорсингу, що дозволяє вирішувати всі питання по роботі IT інфраструктури компанії клієнта:

• організовувати корпоративну глобальну і локальну мережу;

• розробляти і впроваджувати комплексні ІТ рішення;

• забезпечувати безперебійну роботу комп'ютерної та периферійної техніки;

• прогнозувати виникнення несправностей і проводити профілактичні роботи для їх запобігання;

• усувати неполадки в максимально короткі терміни;

• оптимізувати і модернізувати IT інфраструктуру замовника.

Компанія "ЦВІТ" пропонує надійні та продуктивні сервери HP, DELL, Supermicro, IBM. Сервери будь-яких форм-факторів: Tower, Rack 1U-5U - забезпечують високу доступність, з можливістю установки в стійку.

Ми допоможемо вам визначитися з вибором необхідної конфігурації під конкретні умови, отримати необхідні консультації від технічних фахівців, а так само сформувати пропозицію виходячи з вашого бюджету!

У нас Ви можете знайти сервери різних конфігурацій, під управлінням різних операційних систем. Комплексний підхід дозволить підібрати обладнання з практично необмеженими можливостями по виконанню поставлених завдань.

Ми допоможемо Вам знайти найбільш оптимальне рішення для вашого бізнесу.

Так само ми пропонуємо комплектуючі для серверів, ліцензійне програмне забезпечення, додаткові ліцензії та розширену гарантію для серверів HP, IBM, Dell, SuperMicro.

Показати контакти

Вакансії в Центр високих інформаційних технологій

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору