UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Цептер в Дніпрі

Цептер

 Заблокована Перевірено
На сайті з 1 квітня 2016

Опис компанії

Цептер Інтернаціональ - це міжнародна компанія, яка виробляє і продає ексклюзивні високоякісні споживчі товари широкого профілю у всьому світі, в основному через власну мережу продажів, а також через мережу сучасних магазинів.

Разом з Zepter Finance Holding AG частиною Zepter Group є фінансова, банківська та страхова компанія.

З моменту свого створення компанія Цептер Інтернаціональ встановила стандарти дуже високої якості та стала невід'ємною частиною життя мільйонів людей в усьому світі.

Нова презентація продукції Zepter починається кожні 10 секунд десь у світі, оскільки представництва Цептер присутні на 5 континентах в більш ніж 60 країнах.

Цептер Інтернаціональ володіє 8 заводами в Швейцарії, Німеччині та Італії, а також більше 320 000 м2 бізнес-простору в найпрестижніших місцях світу.

Останні 28 років були дуже успішними, більш 80 000 000 людей стали задоволеними споживачами продукції Zepter.

Бачення компанії Zepter, найвища якість, інноваційні продукти й унікальна система продажів з більш ніж 100 000 співробітниками та консультантами по всьому світу роблять свій внесок в успіх компанії Zepter. Цептер пишається своїми прекрасно навченими, висококваліфікованими, мотивованими та натхненими менеджерами з продажу та консультантами, які втілюють в життя

Показати контакти

Вакансії в Цептер

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору