UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Укрінюрколегія в Києві

Укрінюрколегія

 Заблокована Перевірено
На сайті з 25 січня 2017

Опис компанії

Укрінюрколегія – це фахівці різних галузей національного, іноземного та міжнародного приватного і публічного права: юристи, адвокати, економісти, лінгвісти міжнародної кваліфікації з великим досвідом роботи у справах, ускладнених іноземним елементом. Укрінюрколегія має розгалужену систему представництв в Україні та широку інокореспондентську мережу в іноземних державах.

Укрінюрколегія представляє інтереси багатьох тисяч громадян України за кордоном – насамперед у країнах Західної Європи, на Близькому Сході, у США, Канаді, країнах Південної Америки та Австралії.

В Україні Укрінюрколегія надає юридичні послуги посольствам іноземних держав, українським та іноземним бізнесовим структурам, представляє інтереси іноземних громадян.

В питаннях захисту прав громадян України за кордоном Укрінюрколегія діє у співпраці з Міністерством закордонних справ України, Міністерством юстиції України, Міністерством внутрішніх справ України, Головним архівним управлінням, місцевими державними адміністраціями, дипломатичними представництвами та консульськими установами України в іноземних державах.

Показати контакти

Вакансії в Укрінюрколегія

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору