UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Universal Safety Insurance, страхова компанія в Одесі

Universal Safety Insurance, страхова компанія

 Заблокована Перевірено
На сайті з 2 січня 2020

Опис компанії

Ми працюємо на ринку страхування України з 2003 року. За цей час ми зарекомендували себе як Компанія яка виконує взяті на себе зобов’язання та посіла чільне місце серед компаній-лідерів страхового ринку України.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» — це сучасна страхова компанія, яка пропонує повний спектр страхових послуг. Працюючи на українському ринку страхування, наша компанія входить до числа провідних страховиків у всіх сегментах. Ми будуємо співпрацю із Партнерами у формі постійного спілкування та аргументації пропозицій, що виводить наші відносини на більш зрозумілий та якісний рівень.

Що ми пропонуємо — USI види страхування:
  • Автоцивілка — ОСЦВ та ДСЦВ страхування;
  • КАСКО Автострахування — добровільне страхування наземного транспорту (автокаско) для фізичних осіб;
  • Туристичне Страхування — Страхування медичних витрат під час подорожі для приватних клієнтів;
  • Страхування Житла та Майна — нерухомість, від квартири до заміської дачі, майно.
Наші переваги та досягнення
  1. Страхова компанія Ю.Ес.Ай пропонує співробітництво для юридичних та фізичних осіб у галузі страхування (страховий агент).
  2. Входить до числа членів Моторного (Транспортного) Страхового Бюро України, Ліги страхових організацій України та Асоціації «Страховий бізнес».
  3. Входить в TOP-10 лідерів з продажу обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності власників наземного транспорту (за даними видання «Insurance Top»).
  4. Має всі необхідні ліцензії для надання послуг страхування громадянам України. (ознайомитися з повним переліком 23 ліцензій та документів можна у розділі нашого сайту «Публічна інформація»).
  5. Компанія приймає активну участь у житті суспільства, зокрема виступила у ролі страхового партнера та учасника змагань «Гонка Нації» на двох етапах проведення; а також, виступила страховим партнером Міжнародного турніру з бадмінтону RSL Kharkiv International
Показати контакти

Вакансії в Universal Safety Insurance, страхова компанія

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору