UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в УТСК ПрАТ в Україні

УТСК ПрАТ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 3 березня 2016

Опис компанії

«Українська транспортна страхова компанія» почала свою страхову діяльність з жовтня 1992 року, коли невеличку приватну страхову компанію створив гурт однодумців. За два роки діяльності закордонні та вітчизняні комерційні структури інвестували в нашу професійну страхову компанію, яка динамічно розвивається. Та 29 грудня 1994 року «Українська транспортна страхова компанія» («Ukrainian Transport Insurance Company», скор.: UTICO) акціонується та приймає форму власності акціонерного товариства.

УТСК 24 січня 1995 року отримує Ліцензію Укрстрахнагляду на право здійснення страхової діяльності та стає першою страховою компанією в Україні, яка отримала таку ліцензію. А також UTICO стає повним членом моторного (транспортного) страхового бюро України. Ютіко приймають до складу Ліги страхових організацій України, Торгово-промислової палати України, Київської Торгово-промислової палати, Авіаційного страхового бюро України (Авіаційний Пул).

Співпрацюючи з великими стабільними та надійними компаніями, страховиками світового ринку, які займаються перестрахуванням, Ютіко може страхувати необмежену кількість ризиків. Партнерами нашої компанії у сфері перестрахування є: SCOR та провідні українські компанії.

За роки стабільної діяльності на страховому ринку та навіть в умовах економічної кризи UTICO здобуває фінансову стійкість, і має необхідний об'єм страхових резервів. ПрАТ «УТСК» має збалансований страховий портфель згідно напрямів діяльності та багатократно перевищує фактичний запас платоспроможності.

В лютому 1996 року у Волинській області в Луцьку створюється Волинська обласна дирекція «Української транспортної страхової компанії», яка розпочинає страхову діяльність у Волинській та Рівненській області. За роки стабільної страхової діяльності, UTICO на Волині заслуговує довіру клієнтів та, не зважаючи на усі кризи і нестабільності в державі, продовжує справно та стабільно співпрацювати зі своїми клієнтами та сплачувати страхові відшкодування у повному обсязі.

UTICO сплачує за своїми зобов’язаннями!

Показати контакти

Вакансії в УТСК ПрАТ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору