UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в VIGO PHARM в Дніпрі

VIGO PHARM

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 липня 2017

Опис компанії

Компанія «ВИГО ФАРМ» молода компанія з динамічним розвитком, яка успішно працює на українському фармацевтичному ринку. Сьогодні, основними напрямками діяльності компанії «ВИГО ФАРМ» є реєстрація, маркетинг та промоція лікарських засобів, виробів медичного призначення, дієтичних добавок та лікувальної косметики на території України.

НАШI ПРИНЦИПИ

Компанія «Віго Фарм» пропонує українським споживачам тільки високоефективні продукти європейської якості.

НАША КОМАНДА

Команда компанії «ВіГо ФАРМ» — це перш за все, молоді, активні та динамічні особистості, кожен з яких є провідним експертом в своєму напряму діяльності в області фармацевтичного бізнесу. Співробітники мають багаторічний професійний досвід для вдосконалення власних продуктів Компанії і пошуку інноваційних нових перспективних форм, для розвитку українського фармацевтичного ринку.

Власна служба медичних представників в усіх областях України завжди, вчасно та швидко надає інформацію, яка допомагає збільшити обізнаність лікарів, працівників аптечної галузі щодо продукції компанії «ВіГо ФАРМ». Ми пишаємося і цінуємо довіру мільйонів українців до продуктів та ін.,

Ми розуміємо, що кожний співробітник компанії «ВіГо ФАРМ» працює для досягнення спільних цілей, тому цінуємо його зусилля, досвід та професіоналізм, створюючи ефективні унікальні умови праці. Мабуть тому, співробітники компанії «ВіГо ФАРМ» — це дружня креативна команда, яка любить свою роботу та цінує те, що може кожного дня допомагати людям бути здоровими та щасливими!

Показати контакти

Вакансії в VIGO PHARM

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору