UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Всеукраїнська екологічна ліга в Україні

Всеукраїнська екологічна ліга

 Заблокована Перевірено
На сайті з 19 лютого 2018

Опис компанії

Всеукраїнська екологічна ліга – громадська організація, що ставить собі за мету поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування збалансованого розвитку, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян. Діяльність Ліги спрямована на розширення участі громадськості у формуванні та реалізації державної екологічної політики, організацію громадського екологічного контролю за дотриманням природоохоронного законодавства; припинення діяльності, яка загрожує екологічній безпеці, природному середовищу та здоров'ю громадян України.

Нині налічується понад 240 міських, районних та селищних осередків в усіх регіонах України. ВЕЛ об'єднує понад шістнадцять тисяч членів. Головою Всеукраїнської екологічної ліги є відомий громадський діяч Тетяна Валентинівна Тимочко.

Завдання ВЕЛ:

- організація громадського екологічного контролю за дотриманням природоохоронного законодавства;

- припинення діяльності, яка загрожує екологічній безпеці, біорізноманіттю, здоров'ю громадян України;

- розширення участі громадськості у формуванні та реалізації державної екологічної політики, внесення пропозицій до органів державної влади та місцевого самоврядування з питань, що стосуються довкілля;

- участь у формуванні моделі збалансованого розвитку України;

- сприяння розробці, впровадженню і популяризації екологічно збалансованих, енерго- та ресурсозберігаючих технологій в усіх галузях господарської діяльності;

- формування екологічної свідомості шляхом пропаганди знань про стан природного середовища, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.

Що ж вирізняє Лігу зі всього розмаїття екологічних громадських організацій України? Можна з упевненістю сказати, що це – послідовність у роботі, ґрунтовне дослідження проблем та практичні дії щодо їх розв'язання, використання нестандартних підходів у роботі, конкретні справи для збереження природи.

Вакансії в Всеукраїнська екологічна ліга


Часто шукають

↑ Вгору