UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Wall Street Group в Львові

Wall Street Group

 Заблокована Перевірено
На сайті з 16 червня 2017

Опис компанії

Перед запуском компанії на розширеній нараді було обговорено ряд перспектив і одноголосно прийнято рішення про створення корпорації Wallstreetgroup. На сьогоднішній день у неї входить система структурних підрозділів: підприємства будівельного спрямування, компанії - партнери, ріелторські та туристичні компанії, кол-центри, відділи продаж, рекламні агенції, архітектурні агенства, дизайн студії, ІТ – компанії, а також окремі позаштатні спеціалісти різних галузей і напрямків.

Натомість є кілька передумов створення корпорації Wallstreetgroup. По-перше, в нашій команді за довгі роки кропіткої і нелегкої праці накопичилось достатньо досвіду (в партнерстві з різними компаніями було здано чимало об'єктів, вироблено загальну стратегію, напрацьовано певні інструменти і механізми). По-друге, майже усі члени команди реалізували себе частково або повністю в даній сфері, або ж в суміжних сферах (будівництві, бізнесі чи в державному управлінні). По-третє, загальний пакет інвестицій досить суттєвий навіть в межах мільйонного обласного центру.

Одним з основних критеріїв, за яким оцінюють компанію є результат її діяльності. Впевнені, що результатом діяльності корпорації Wallstreetgroup наші клієнти будуть приємно вражені і здивовані, а об'єкти, зведені під брендом Wallstreetgroup, з кожним роком будуть тільки набирати ваги в інвестиційній привабливості, надаючи максимум вигод її власникам - тобто нашому кінцевому споживачу.

Показати контакти

Вакансії в Wall Street Group

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору