UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Wamgroup в Києві

Wamgroup

 Заблокована Перевірено
На сайті з 20 квітня 2023

Опис компанії

WAMGROUP є світовим лідером на ринку шнекових конвеєрів і одним з найвидатніших гравців у сфері обладнання для транспортування та обробки сипучих речовин. Компанія, заснована в Модені, Італія, в 1968 році, налічує близько 2400 співробітників у більш ніж 60 місцях у 40 країнах.

Широкий асортимент продукції компанії включає обладнання для обробки та переробки сипучих речовин, фільтрації пилу, очищення стічних вод і виробництва відновлюваної енергії.

Сильно орієнтуючись на вимоги ринку, WAMGROUP прагне створювати орієнтовані на ринок рішення, перетворюючи їх на особливо зручний стандарт, адаптований для різноманітних галузей промисловості. Промислова якість і чудове співвідношення ціни та якості роблять обладнання WAMGROUP ідеальним вибором для інженерів-проектувальників і пропонують клієнтам у всьому світі найкращу пропозицію на ринку.

Безкомпромісна прихильність до досліджень і розробок є основою широкого асортименту продукції Компанії та знову і знову призводить до розробки інноваційного обладнання зі стандартизованих модульних компонентів.

Високо раціоналізовані та економічно ефективні, автоматизовані методи виробництва та логістика постійно вдосконалюються, що визначає «сучасний рівень» у галузі. Глобальне управління якістю дає клієнтам WAMGROUP впевненість у тому, що їхнє обладнання було перевірено та протестовано на кожному етапі виробничого процесу.

В даний час WAMGROUP виробляє свою продукцію на чотирьох континентах і поширює її через свою всесвітню мережу дочірніх компаній, пропонуючи клієнтам професійні консультації, плавне управління замовленнями та цілодобове обслуговування запасних частин.

Показати контакти

Вакансії в Wamgroup

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору