UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Юридична консалтингова компанія "САЛЕКС" в Києві

Юридична консалтингова компанія "САЛЕКС"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 24 квітня 2016

Опис компанії

Компанія Salex надає юридичні послуги та є бізнес-партнером з урахуванням багаторічного досвіду роботи в багатьох секторах бізнесу і сферах юриспруденції, таких як: корпоративне право, договірне право, комерційне право, нерухомість, будівництво, судове представництво, податкове право, державні закупівлі, інвестиції, ринки капіталу і цінні папери.

Ми надаємо юридичні послуги клієнтам, у яких відсутні свої юристи, так і тим, у яких вони є, однак для вирішення складних завдань потрібні зовнішні юристи.

Досягнення практичного результатуЗнання та професійний досвід дозволяють нам консультувати клієнтів в різних сферах права. Наша юридична консультація заснована на багаторічній професійної діяльності та досвіді роботи в різних сегментах економіки.

Для нас важливий конкретний практичний результат, а не процес надання послуг. Перш за все ми оцінюємо комерційний ефект від своїх послуг. Беремося за надання юридичних послуг, що мають практичне значення для клієнтів.

Оперативність надання послуг

Ми враховуємо оперативність вирішення тих чи інших питань наших клієнтів. З огляду на це, дотримання обумовлених термінів є одним з головних пріоритетів у нашій роботі. Постійна інтенсивна практика, підвищення кваліфікації, участь у конференціях, круглих столах та семінарах дозволяють нам бути в курсі останніх тенденцій і змін.

Пріоритетність довгострокового співробітництва

У своїй діяльності компанія Salex використовує підхід, сфокусований на потребах і сфері діяльності клієнтів, що сприяє встановленню довгострокового співробітництва. Наша політика полягає в тому, що ділова репутація компанії, над якою ми працювали роками, важливіше за тимчасовий зиск.

Ми працюємо над питаннями, які вимагають особливої уваги, глибоких знань і досвіду в різних сферах бізнесу.

Географія послуг

Працюємо з юридичними і фізичними особами по м. Київ і всій Україні. Ми супроводжуємо клієнтів в різних проектах і допомагаємо прийняти потрібне рішення в найскладніших ситуаціях. Маємо досвід співпраці з колегами з різних регіонів України. Залучення таких юристів дозволяє нам підвищити ефективність роботи і оптимізувати витрати на юридичну допомогу. Розуміючи специфіку бізнес-процесів клієнта, ми організуємо роботу і несемо відповідальність за якість її виконання.

Розуміння специфіки бізнесу клієнтів

Розуміючи бізнес-мету своїх клієнтів, ми знаходимо найоптимальніші юридичні рішення. Обслуговуємо клієнтів в сферах торгівлі, фармацевтики, безпеки, страхування, телекомунікацій, роздрібної торгівлі, готельного бізнесу, авіації, автомобілебудування, сільського господарства і транспорту.

Показати контакти

Вакансії в Юридична консалтингова компанія "САЛЕКС"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору