UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Завод Кобзаренка, ТОВ в Україні

Завод Кобзаренка, ТОВ

 Заблокована Перевірено
На сайті з 7 червня

Опис компанії

«Завод Кобзаренка» — був заснований у 1993 році, як українсько-німецьке товариство «Флігель» (перейменовано в Завод Кобзаренка в 2008 році). Свою діяльність підприємство розпочало з виробництва тачок та візків для присадибного господарства.

За 23 роки на «Заводі Кобзаренка» сформувався колектив спеціалістів і працівників з 450 чоловік, які забезпечені достойною заробітною платою і є гордістю заводу.

Понад 35% виготовленої техніки експортується сьогодні в Росію, Білорусь, Польщу, Казахстан, Молдову, Румунію, Угорщину, Литву, Латвію, Словакію, Фінляндію, Австрію, Болгарію, Чехію, Іспанію, Екваторіальну Ґвінею. На техніку, яка експортується в Євросоюз, завод має сертифікати ЄС, що дозволяє продавати її під державні субсидії Єврозони.

На сьогодні «Завод Кобзаренка» виробник № 1 тракторних причепів в Україні. Завод виготовляє: • 20 видів причепів; • 5 видів перевантажувальних бункерів; • 10 видів цистерн для води, жижі та засобів захисту рослин; • 20 видів різноманітних шнеків; • зернопакувальне обладнання; • відвали та ковші; • розкидачі міндобрив.

З 2014 року Завод Кобзаренка налагодив виробництво мобільних розчинно-заправочних станцій засобів захисту рослин та рідких добрив на базі ВНЦ, що дозволяють провести процес обробки рослин від початку до кінця з максимальним ефектом.

В 2015 році підприємство запустило в серію дві модифікації універсального причепа ТЗП-26 та ТЗП-39. Унікальність його полягає в горизонтальній системі розвантаження — рухомій передній стінці, що дозволяє використовувати його для перевезення силосу, цукрового буряка, зерна. Змінна задня стінка із вивантажувальним шнеком, діаметром 500 мм, дозволяє використовувати причіп як бункер-навантажувач. Встановлення змінної стінки із розкидальним механізмом дає можливість внесення гною, дефекату та курячого посліду.

На підприємстві використовуються найновіші станки з ЧПУ для різки, згинання, точіння, фрезерування та термообробки металу. Новітня дробеструйно-фарбувальна лінія, яка була встановлена в квітні 2013 року дозволяє довести рівень підготовки та фарбування причепів до якості європейських аналогів. До речі — це перша лінія такого рівня в Україні. В липні 2015 року був введений в експлуатацію ще більш потужніший дробеструйно-фарбувальний конвеер для забезпечення обсягів випуску техніки, що значно виросли.

З року в рік завод постійно розширює та модернізує виробничу базу. Так в 2010 році було введено в експлуатацію складальний цех на 1 600 м². А в 2012 році ще один цех площею 3 400 м² в якому тепла підлога підігрівається за рахунок відновлюваних джерел енергії — тепла землі. З кінця 2014 року функціонує складальний цех площею 5100 м².

Будучи бюджетоутворюючим підприємством «Завод Кобзаренка»є найбільшим платником податків району. До бюджету України до кінця 2015 року буде сплачено 30 млн. гривень.

Вакансії в Завод Кобзаренка, ТОВ

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору