будова житлових комлексів
ДокладнішеПерекладач текстів
ДокладнішеРобота на будівництві у ЖК та приватні об'єкти
ДокладнішеСтудія манікюру та педикюру Beautiful Nails
ДокладнішеВиробництво хімічних компонентів для будівництва та сільського господарства
Центр автоматизації 'Сіріус' заснований в 2007 році. Наші фахівці працюють в даній галузі з 2003 року, тобто вже більше 10 років.
Пропонуємо:
Програмне забезпечення
Фіскальна техніка
POS обладнання
Відеоспостереження
Холодильне обладнання
Сервісне обслуговування
Автоматизація:
- Магазинів
- Громадського харчування
- Готелів
- Аптек
- СТО
ДокладнішеІвано-Франківська Харчосмакова фабрика 70 років радує своїми виробами.
ПАТ «Івано-Франківська Харчосмакова фабрика» базується на багаторічному досвіді роботи, використанні екологічно чистої сировини та креативному мисленні.
Продукція підприємства виготовляється без покращувачів за традиційними технологіями. Показником якості є невеликий термін зберігання. У кондитерському цеху виготовляються багато видів ручної роботи, а саме: Рогалики, слойка з яблуками, кекси, горішки зі згущеним молоком, домашня лапша ітд…
Багатьом відомі своїми корисними властивостями Пряники. Так, у пряники «Житні» додають житне борошно, яке здавна відоме своїми оздоровчими властивостями: покращує обмін речовин, роботу серця, виводить токсини. Пряники «духмяні» містять прянощі: імбир, гвоздику, корицю. Нещодавно на підприємстві почали виготовляти пряники з додаванням борошна льону. Відомо, що льон називають «ліками 21-го століття», «продуктом майбутнього».
Щороку у травні розпочинається «квасовий сезон». Квас Івано-Франківської Харчосмаковій фабрики виготовляється шляхом природного бродіння. Тому це ЖИВИЙ квас, що містить в собі вітаміни групи B, корисні мікроорганізми, ферменти.
Продукція підприємства користується заслуженою популярністю серед населення завдяки високій якості виробів, використанню натуральної сировини і дотриманню традиційних технологій.
Основні цехи: кондитерський, вафельний, зефірний, кулінарний, безалкогольних напоїв, макаронний цех..
Допоміжні цехи: механічна майстерня, гараж, склади.
Хлібо-булочні вироби
Печиво
Пряник
Зефір
Вафлі
Штрудель з яблуками
Кекси
Тістечка
Хлібний КВАС живого бродіння
Кулінарні вироби ручної роботи: караваї, пляцки, рулети
Характеристика основних технологічних процесів:
виробництво печива, пряників, вафель, зефіру, хлібного квасу - на технологічних лініях;
кулінарні вироби, східні солодощі - ручна робота.
Площа виробничих приміщень: 6 720 кв.м
ДокладнішеПошук та підбір талантів для різних сфер економіки.
Послуги роботодавцям:
?Якщо ви в пошуку роботи, ви можете надіслати нам своє резюме і ми обов'язково з вами звяжемось, коли у нас буде вакансія, що відповідає вашому досвіду . Для вас наші послуги повністю безкоштовні.
Докладнішепрофесійна заміна мастил ,фільтрів та технічних рідин.ремонт ходової
ДокладнішеОхорона
Докладніше