UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Івано-Франківську, Резюме в Вінниці, Резюме в Хмельницькому, Резюме в Чернівцях
  4. Резюме Повар 5 разряда в
  5. Повар 5 разряда
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Повар 5 разряда

Заблоковано
 28 листопада 2019  Місто: Івано-Франківськ
 Готовий до переїзду в: Вінниця, Хмельницький, Чернівці
Вік:35 років
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, сезонна робота
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Завідувач виробництва їдальні
ПрАт УКРГІДРОЕНЕРГО (Будівництво Дністровської ГАЕС ), Новодністровськ
08.2018 − 03.2019 (6 місяців)

Був керівником їдальні на ГАЕС. В мому розпорядженні було 5 поварів та касир. Складав договора, робив заявку та закупку товару. Організовував роботу на підприємстві Їдальні.

 Є рекомендації з даного місця роботи
кухар
ФОП Соловей Анатолій Олексійович (Ресторан Едем), Новодністровськ
04.2018 − 08.2018 (4 місяці)

Працював старши поваром ресторану Едем. Організація банкетів, весіль, корпоративів. Організація роботи, закупка товару, введення своїх особистих страв.

Піцейола
ФОП Парадюк Іван Павлович (Піцерія Едем), Новодністровськ
02.2017 − 03.2018 (1 рік )

Старший піцейола. Виготовляв піци та різні вироби з тіста. Придумав немалу кількість піц які користуються попитом.

Кухар 5 розряду
ПраТ "Добробут" (Туристичний комплекс УСЛАД), Новодністровськ
05.2016 − 09.2016 (4 місяці)

Працював кухарем гарячого цеху суто по мясу та рибі. Мангал, пароконвектомат.

Кухар 5 розряду (Універсал)
ФОП Тимчук Віктор Петрович (Кафе бар Діана), Новодністровськ
10.2010 − 01.2015 (4 роки 3 місяці)

Працював не офіційно. Кухар 5 розряду старший змінни. Організація і приготування банкетів, заявка на продукти. Введення новий страв власно придумавших

Кухар 5 розряду
ТзоВ "Боянівка" (Розважальний комплекс), Чернівці
03.2010 − 07.2010 (4 місяці)

Працював в їдаль швидкого приготування в розважальному комплексі Панорама. Старший зміни на мясному процесі. Заявка продуктів, організація роботи, введення новий страв.

Повар універсал 5 розряду
Кафе бар BASSARDI (Кафе-бар), Чернівці
07.2009 − 03.2010 (7 місяців)

Повар універсал. Кафе на 50 посадочних місць. Банкети, корпоративи, організація та введеня нових страв в меню згідно їх технологічних карт. Закупка товару. Введення своїх страв у меню.

Освіта

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Чернівці)
Промислова біотехнологія
повна вища, 09.2012 − 06.2014 (1 рік 9 місяців)
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Чернівці)
Промислова біотехнологія
повна вища, 09.2010 − 05.2012 (1 рік 7 місяців)
Чернівецький Державний Комерційний Технікум
Технологія харчування
середньо-спеціальна, 09.2006 − 03.2009 (2 роки 5 місяців)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільно володію компютером та різними програмами. Володію на вІдмінно 5+
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Працелюбивий, охайний, порядочний

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору