Вхід на сайт
Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса, м'ясних продуктів та субпродуктів птиці(індиків), ветеринарне зачищення туш, моніторинг роботи машин по забою та переробці птиці, ведення документації, дезінфекція, дезінфекція, дератизація, зважування та транспортування боєнських відходів до транспорту вивезення утилізації(туші, субпродукти, частини туш)
Керування бактеріологічним відділом, проведення бактеріологічних випробувань, складання графіків відбору зразків, ведення документації, виписування експертних висновків, замовлення та списання лабораторних діагностикумів, діагностика сказу(введено в обов'язки), участь в накладанні карантинних обмежень та рішень сумісно з СЕС щодо сказу, відбір зразків, приготування лабораторних діагностикумів .
Підписатись на розсилку нових резюме: "Фахівець з якості в Києві"