Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, позмінна робота
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Перебуваю в шлюбі
або на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.
Досвід роботи
менеджер ресторана
Пузата хата (Українська кухня), Київ
10.2015 − По теперішній час (10 років 2 місяці)
Освіта
НУХТ (Київ)
Інженер-технолог молока та молочних продуктів
повна вища, 09.2013 − 02.2018 (4 роки 5 місяців)
Додаткова інформація
Знання комп'ютера, програм: Маю досвід роботи з:
* персоналом, комп'ютером,
документами, 1С
* замовлення та продаж продукції
* спілкування з відвідувачами та
вирішення будь-яких питань
* регулярні перевірки на ресторані,
дотримання стандартів компанії та
інше
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: У ресторан Пузата хата я прийшла працювати звичайним
працівником, так як паралельно навчалася на денній формі.
Через рік отримала підвищення інструктора, ще через рік
менеджер ресторану.
Працюючи багато років у ресторані, я отримала великий досвід
працюва