Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Дивак Ігор Шеф-повар, полная занятость
Дата рождения: 1 апреля 1980
Город: Киев
Телефон: (067)9070241
Эл. почта: igordyvak@mail.ru
ЦельРабота в стабильной компании,в будущем открытие своего ресторана.
Дополнительная информацияВік: 34 р.
Сімейний стан: Одружений
Ціль: Продовження кар’єри на посаді шеф-кухаря в цікавому проекті, де можна застосувати всі свої навички й отримувати задоволення від роботи
Знання: Кулінарія
Освіта: Вінницький технолого-економічний технікум Київського національного торговельно-економічного університету
Спеціальність "Технологія харчування"
Закінчив у червні 2002 р.
Бердичівське професійно-технічне училище
Закінчив у 1998 р. за професією кухар 4-го розряду
У 1998 р. отримав водійські права категорії A, B, C
ДОСВІД РОБОТИ
Шеф-кухар:Винный бар Винсанто відкриття з нуля працюю по теперешній час.
Шеф – кухар у сімї . Закупка продуктів за кордоном , контролювання роботи кухарів, організація банкетів , суповодження та приготування їжі в Україні , Росії та Закордоном. Відкрита шенгенська віза.
Шеф-кухар арт-ресторан Шляпа -2012 -2013
Шеф-кухар і Bel Gusto (Київ) – 2011 (червень) -2012. Відкриття закладу з "нуля" і перетворення його на злагоджений механізм.
Кухар (cdp) у ресторані Jean-Claude brasserie music bar (Київ) – 2010 (грудень) - 2011 (червень)
Су-шеф (cdp) у ресторані "Кушавель" (Київ) – 2010 (з липня по жовтень)
Шеф-кухар у ресторані "Шаланда" (Київ) – 2010 (з грудня по липень)
Су-шеф у ресторані Zebra (Одеса) – 2009-2010
Кухар (cdp) в ресторані готельного комплексу Intercontinental (Київ) – 2009 (шеф-кухарі – Ектор Хіменес-Браво, Ніколаос Лекас)
Кухар (demi-chef) в ресторані готельного комплексу Opera (Київ) – 2008-2009 (шеф-кухарі – Ерве Бурдон, Франк Де Куа)
Кухар у ресторані "Кавказская пленница" (Київ) – 2006-2008 (шеф-кухар Омар Горгіладзе)
Кухар у ресторані "Кловський" (Київ) – 2003-2005
Кухар у кафе "Мавка" (Київ) – 2001-2003
Кухар у ресторані "Кумбари" (Вінниця) – 1998-2001
Знання комп’ютера: загальний користувач
Мови: англійська (pre-intermediate), українська та російська (вільно)
Хобі: Музика, література
Особисті якості: відповідальність, надійність, бажання самовдосконалення, ефективно справляюся з обов’язками лідера.
Желаемая зароботная плата 18000-20000
Підписатись на розсилку нових резюме: "Шеф повар в Українці"