UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Броварах, Резюме в Одесі
  4. Резюме Адміністратор в
  5. Адміністратор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Адміністратор

Заблоковано
  2 червня 2018  Місто: Бровари
 Готова до переїзду в: Одеса
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Готельний бізнес; Ресторанний бізнес, кулінарія; Туризм та спорт
Готова до відряджень

Досвід роботи

Адміністратор. Менеджер
Ресторан «Фільварок», Сім’я ресторанів Cartel, ТК Буковель
05.2017 − 04.2018 (11 місяців)
• Організація та контроль роботи закладу, контроль якості обслуговування і виконання стандартів • Забезпечення життєдіяльності ресторану • Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій • Управління персоналом та його навчання • Ведення звітної документації, контроль над дотриманням виробничої санітарії, гігієни. • Організація господарської частини комплексу • Розгляд претензій та урегулювання конфліктів пов’язаних з незадовільним обслуговуванням і проведення відповідних організаційно-технічних заходів.
Старший адміністратор, Керуюча готельно-ресторанним комплексом
Готельно-ресторанний комплекс «Royall Village Resort», колиба «Вишні», с. Поляниця, ГК Буковель
12.2016 − 03.2017 (3 місяці)
• Адміністрування та управління бізнес-процесом готельно-ресторанного комплексу в повному обсязі: фінансово-економічна, адміністративно-господарська діяльність, управління персоналом, HR-менеджмент (облік робочого часу, відбір, навчання, оцінка, розвиток, мотиваційні програми). • Планування та контроль виробничої діяльності готелю, управління якістю послуг і матеріальною базою комплексу, бюджетування, ведення статистичної звітності та аналіз результативності, забезпечення рентабельності. Участь в розробці стратегії розвитку і маркетингу послуг. Ведення переговорів , впровадження програм по збільшенню продажів, формування іміджу і атмосфери комплексу. Підняття позиції комплексу в рейтингу Booking.com з 5,2 до 7,5 балів.
Адміністратор
Готель-курорт «Рута», пгт Затока Одеська область
06.2016 − 09.2016 (3 місяці)
• Забезпечення роботи якісного обслуговування гостей готелю. Зустріч і документальний супровід клієнтів, прийом телефонних дзвінків для бронювання номерів, організація прийому гостей. Просування пропозицій готелю на ринку готельних послуг.
Адміністратор
Розважальний комплекс «Сова», м. Київ
06.2015 − 05.2016 (11 місяців)
• Знання роботи ресторану та готелю на 17 номерів з точки зору адміністратора. Бронювання номерів, зустріч, заселення/виселення гостей, забезпечення їх необхідною інформацією, надання послуг, необхідних для комфортного перебування, ведення звітності, проведення розрахунків, робота з інтернет-ресурсами. Організація і контроль персоналу, підбір нових працівників та їх навчання, складання графіків роботи, контроль за якістю обслуговування відвідувачів і якістю видачі блюд. Організація розважальної програми, організація проведення та обслуговування банкетів.
Провідний аналітик відділу забезпечення зворотного зв’язку і контролю за розглядом звернень органами виконавчої влади аналітичного управління
Державна установа «Урядовий контактний центр»
09.2009 − 05.2015 (5 років 8 місяців)
• Моніторинг та аналіз додержання законодавства з питань розгляду звернень органами виконавчої влади, зокрема, взаємодія з метою отримання інформаційних матеріалів щодо норм законодавства. Ведення статистики та звітності, формування інформаційно-аналітичних матеріалів для Секретаріату Кабінету Міністрів України. • Проведення моніторингу та аналізу громадської думки з пріоритетних питань державної політики. Написання статей для державних видань, щодо найбільш проблемних питань громадян. • Контроль виконання звернень, що потребують, невідкладного реагування, вирішення спірних питань. Організація та керівництво діяльності відділу, розробка схеми взаємодії відділів, організація навчання фахівців відділу та оцінка їх результативності

Освіта

Державний університет економіки та технологій транспорту
Економіст
повна вища, 09.2004 − 07.2009 (4 роки 10 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Досвідчений користувач ПК та оргтехнікою. Комунікативна, маю організаційні та управлінські навики, стратегічне та аналітичне мислення, вміння приймати рішення, емоційна стійкість, спрямованість на результат, захопленість робочим процесом, активна життєва позиція.

Адміністрування та управління бізнес-процесом готельно-ресторанного комплексу в повному обсязі: фінансово-економічна, адміністративно-господарська діяльність, управління персоналом, HR-менеджмент (облік робочого часу, відбір, навчання, оцінка, розвиток, мотиваційні програми). Планування та контроль виробничої діяльності готельно-ресторанного комплексу, управління якістю послуг і матеріальною базою комплексу, бюджетування, ведення статистичної звітності та аналіз результативності, забезпечення рентабельності. Участь в розробці стратегії розвитку і маркетингу послуг. Ведення переговорів , впровадження програм по збільшенню продажів, формування іміджу і атмосфери комплексу.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Пошук роботи в командному форматі, з можливістю придбання нового досвіду, використання і розвитку існуючих навичок та знань.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору