Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 2012-2013 Паб «Масонская ложа»
Посада офіціант
• Мінімальна підготовка зала до початку роботи.
• Обслуговування гостей: приймання замовлення, подача замовлення, розрахунок.
• Робота з R-Keeper
Крім цього працювала на банкетах різного типу.
2013 – 2015 проходила практику від навчання в готель-ресторан Україна,
Посада офіціант
• Мінімальна підготовка зала до початку роботи.
• Підготовка залу до обіду.
• Обслуговування гостей: приймання замовлення, подача замовлення, розрахунок.
• Підготовка до банкету та обслуговування банкет
2016 працювала в кав’ярні «Випий каву» на посаді бариста.
2012-2014 Вище комерційне училище Київський національний торговельно-економічний університет , факультет ресторанного господарства, спеціальність - менеджер-адміністратор .
2014 по сьогодні Київський національний торговельно-економічний університет, факультет ресторанного господарства, спеціальність - менеджер-адміністратор, заочна форма навчання.