UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Журналіст в Києві
  5. Журналіст
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Журналіст

Заблоковано
10 000 грн.
  3 липня 2018  Місто: Київ
Вік:61 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: ЗМІ, TV, Радіо
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

журналіст
Укрінформ
07.1980 − 05.2018 (37 років 10 місяців)
Головний випусковий

Освіта

Львівський держуніверситет
Журналіст
повна вища, 09.1980 − 06.1985 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Історія Європи, сад та город, будівництво

Моєю основною перевагою є вміння визначити найбільш актуальні та перспективні теми для конкретного ЗМІ, чітко сформулювати завдання для кореспондентів та відділів. Неодноразово працював гол. редактором та кризис-менеджером ЗМІ та окремих виробничих підрозділів.

Досвід роботи керівника приватних та державних друкованих столичних ЗМІ (районних, міських, загальнодержавних) близько 20 років, головного випускового економічної редакції Укрінформу – 11 років. Брав участь у створенні столичної служби інформації Президента України (аналітичний відділ КМДА). Підготував для столичних, регіональних та закордонних ЗМІ близько 100 репортерів, кореспондентів, оглядачів, керівників відділів та редакцій.

Маю сотні публікацій усіх жанрів. У відрядженнях побував на більшості великих промислових та агропідприємствах України та ближнього зарубіжжя. За завданням редакції Укоопспілки відвідав понад 300 ресторанів, кафе та магазинів споживчої кооперації.

Освіта вища, 1985 р. закінчив факультет журналістики Львівського держуніверситету, користувач ПК, англійський - зі словником.

Студентом працював у багатотиражних, районних та обласних газетах Львівської, Вінницької, Миколаївської областей. Перше постійне місце роботи – кореспондент райгазети Андрушівського району Житомирської області (за направленням ВУЗу).

Надалі: літредактор у Держтелерадіокомітеті, кореспондент, редактор багатотиражних газет та радіомовлення на Київському м’ясокомбінаті та Дарницькому шовковому комбінаті, редактор газети «Вісник» та керівник сектору інформації у Ватутінській райдержадміністрації, гол. редактор приватних інформаційно-рекламних газет «КРіТ», «Добродій», «Кабельне телебачення міста», заст. гол. редактора журналу «Техніка АПК», редактор відділу ділової публіцистики газети «Вісті Укоопспілки», редактор відділу соціальних проблем та менеджер відділу реклами газети «Президентський вісник».

Впродовж 11 років, до січня 2018 року, працював гол. випусковим редакції економічної інформації Укрінформу.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору