Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Розробка та впровадження асортименту десертів для експорту.
Формування штату
Планування роботи виробництва цеху
Робота з поставниками сировини.
Підбір Проробка тестових зразків продукції.
Контроль за виконанням плану.
Підбір обладнання, інвентаря для виробництва.
Бюджетування закладів
Розробка меню
Робота і залучення поставників сировини/обладнання/інвентар розхідних матеріалів
Фудкост підприємства
Створення технологічних карт. Калькуляійних карт . Контроль собівартості виробів
Підбір і навчання персоналу
Оцінка персоналу
Cистема мотивації.Атестація персоналу
Чек листи контролю кухня / зал кав’ярень
Управління автономним кондитерським цехом
Контроль і організація роботи цеху по виготовленні кремових кондитерських виробів потужністю до 1000 кг/за добу
Управління персоналом до 100 осіб
Контроль якості готової продукції, дотримання технологій приготування
Забезпечення дотримання санітарних норм виробництва.
Контроль інвентаризацій.
Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів на виробничий період.
Забезпечення безперебійної роботи виробництва.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Керуюча виробництвом в Львові"