UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкасах
  4. Резюме Комірник, Бухгалтер. в
  5. Комірник, Бухгалтер.
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Комірник, Бухгалтер.

Заблоковано
5 000 грн.
 11 вересня 2018  Місто: Черкаси
Вік:32 роки
Режим роботи:додатковий заробіток
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Логістика, доставка, склад
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Комірник
ТОВ
04.2016 − 03.2018 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "МГК-Черкаси", Черкаси (Виготовлення освітлювальних опор; виготовлення багатогранних конструкцій; гаряче цинкування металовиробів; плазмова різка) - Правила ведення складського господарства; номенклатуру, сортамент матеріальних цінностей, що зберігаються, їх властивості і призначення; - Правила обліку, зберігання, руху матеріальних цінностей на складі, правила оформлення супровідних документів на них та проведення інвентаризацій; - Правила комплектування партій різних матеріальних цінностей за технологічними документами; - Правила застосування складського вимірювального інструменту, пристроїв, механізмів і способи перевірки їх на придатність до роботи; - Способи зберігання речей, продукції і сировини від псування під час розвантаження, навантаження і утримання на складі; - Правила організації вантажно-розвантажувальних робіт; - Правила безпечного зберігання і переміщення токсичних, пожежно- і вибухонебезпечних матеріалів; - Правила і норми охорони праці та протипожежного захисту під час зберігання і переміщення матеріалів та утримання службових приміщень. - Права, обов'язки, режим роботи. - Правила внутрішнього трудового розпорядку, правила і норми охорони праці, правила техніки безпеки, виробничої санітарії і гігієни, протипожежної безпеки, цивільної оборони.
Менеджер з кредитування
ТОВ
02.2015 − 04.2016 (1 рік 2 місяці)
Залучення і консультування клієнтів по кредитним програмам; розрахунок суми позики і складання графіка платежів; оформлення заявки на кредит і перевірка наданих документів; моніторинг платоспроможності клієнтів, оцінка ризиків; формування пакету документів по клієнту; укладання кредитних договорів; контроль використання позичальниками отриманих коштів, супровід виданого кредиту до повного його погашення; ведення касових операцій; поширення інших банківських послуг.

Освіта

повна вища, 09.2007 − 06.2013 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Чесна, відповідальна, уважна до деталей. Дисциплінована, пунктуальна, комунікабельна, вмію слухати співрозмовника. Хобі: співаю, читаю у вільний час, відпочинок з рідними.

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Володію програмами: Word, Excel. Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору