UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Кухар,кухар гарячого цеху,кухар універсал,су-шеф в
  5. Кухар,кухар гарячого цеху,кухар універсал,су-шеф
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Кухар,кухар гарячого цеху,кухар універсал,су-шеф

Заблоковано
 22 січня 2017  Місто: Львів
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знайомий з українською,європейською,польською та італійськими кухнями(хотів би навчатись і вдосконалюватись в цих та інших кухнях). Володію Українською мовою(рідна),польською(вільно),французька(на середньому рівні) З дитинства захоплююсь кухнею бо вважаю, що кухня- це мистецтво в якому кожен кухар проявляється іменно в майстерсті приготування вишуканих страв і найголовніше вдосконалення їх для того,щоб гість-був завжди задоволенний смачною та вишуканою кухнею, і також приємною атмосферорою ресторану та обслуговуванням. Кухня для мене це все. Я готовий посвятити їй все своє життя. Я є: -творча особистість, -працьовитий, -відповідальний, -неконфліктний, -чесний, -комунікабельний, -дисциплінований, -вмію працювати в колективі. 1.Кухар гарячого цеху Hotel Nobilis 2.Су-шеф Ресторан Сковорода 3.Старший кухар Hotel Galion 4.Кухар Hotel Unitra 5.Помічник кухаря Reikartz DworzecЗакінчив в 2013 р. заклад-ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму-технолог виробницва,молодший спеціаліст, кухар-кондитер 5 розрядЗараз навчаюсь заочно на вищу освіту -ЛІЕЕТ економіки та тиризму( інженерія та технологія харчування)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору