Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знайомий з українською,європейською,польською та італійськими кухнями(хотів би навчатись і вдосконалюватись в цих та інших кухнях).
Володію Українською мовою(рідна),польською(вільно),французька(на середньому рівні)
З дитинства захоплююсь кухнею бо вважаю, що кухня- це мистецтво в якому кожен кухар проявляється іменно в майстерсті приготування вишуканих страв і найголовніше вдосконалення їх для того,щоб гість-був завжди задоволенний смачною та вишуканою кухнею, і також приємною атмосферорою ресторану та обслуговуванням.
Кухня для мене це все. Я готовий посвятити їй все своє життя.
Я є:
-творча особистість,
-працьовитий,
-відповідальний,
-неконфліктний,
-чесний,
-комунікабельний,
-дисциплінований,
-вмію працювати в колективі.
1.Кухар гарячого цеху
Hotel Nobilis
2.Су-шеф
Ресторан Сковорода
3.Старший кухар
Hotel Galion
4.Кухар
Hotel Unitra
5.Помічник кухаря
Reikartz DworzecЗакінчив в 2013 р. заклад-ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму-технолог виробницва,молодший спеціаліст, кухар-кондитер 5 розрядЗараз навчаюсь заочно на вищу освіту -ЛІЕЕТ економіки та тиризму( інженерія та технологія харчування)