UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному
  4. Резюме Менеджер по работе с клиентами в
  5. Менеджер по работе с клиентами
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер по работе с клиентами

Заблоковано
3 000 грн.
 13 березня 2017  Місто: Рівне
Вік:27 років
Режим роботи:вільний графік роботи
Рубрики: Робота для студентів

Досвід роботи

Педагог-організатор
ФАТ "Артек-Буковель"
06.2016 − 07.2016
Організація відпочинку для дітей в таборі. Підготовка та проведення масових заходів загально-табірного значення. Виховна робота та тренінги з дітьми в таборі.

Освіта

Школа вожатого 2016
Педагог-організатор
не має значення, 05.2016 − 06.2016
Національний університет Острозька Академія
Політологія
незакінчена вища, 09.2014 − 06.2018 (3 роки 9 місяців)
КП Березнівська музична школа
Клас гітара
, 09.2009 − 05.2013 (3 роки 7 місяців)

Знання мов:

Англійська - Професійний (експерт), Польська - Професійний (експерт), Німецька - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Закінчила музичну школу(клас гітари), люблю класичну музику та мистецтво.Вивчаю мови, навчалася в англійському філологічному класі ще в школі, в подальшому в університеті розвинула ці навички, вільно володію англійською. В університеті, в межах курсу та самостійно вивчаю польську. Зокрема є волонтером міжнародної молодіжної організації з обміну студентами, де спілкуюся з носіями різних мов та культур.В межах організацій організовувала два проекти English language school, тому маю хороші організаторські здібності. Відвідую різні форуми та тренінги для розвитку лідерських якостей,неодноразово проводила такі тренінги для студентів свого університету. Люблю українську сучасну літературу та аматорське кіно. Зокрема люблю подорожувати містами України та за кордоном, люблю досліджувати та відкривати щось нове для себе. Обожнюю спорт, регулярно відвідую спортзал, захоплююся велоспортом та поїздками на довгі дистанції, а також роликами.

Як вже згадувалося я дуже активна та енергійна і часто не маю можливості куди спрямувати весь потік енергії. Саме тому я і шукаю відповідну цікаву та енергійну роботу з людьми. Я займаюся спортом та підтримую здоровий спосіб життя, саме тому мені притаманна дисциплінованість, витривалість,відповідальність та працьовитість. Маю новаторські здібності та у всьому шукаю неординарний підхід до вирішення різних питань. Люблю приймати виклики та долати перешкоди, адже це завжди дає розвиток мені як особистості. Організована та завжди відкрита до чогось нового.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання нового досвіду у зв'язку з тим,що скоро закінчую навчання, саме тому потрібно надбати нові навички та вміння. Незважаючи на те,що моя майбутня професія пов'язана зі статистикою та аналітикою, все ж важливий досвід будь якої робити. Я енергійна,

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору